9U1 takes over Brasov

 

Fiind o cosbucista mandra, nu aveam cum sa nu dedic una dintre sectiuni celui mai tare liceu din Bucuresti- CNBG Cosbuc, locul unde pe cat invatam, pe atat ne si distram. Fie ca sunt in excursii, tabere sau doar in pauzele dintre ore, cosbucistii stiu cum sa se distreze la maximum!  Weekendul trecut, 9U1 a evadat din Bucuresti intr-o excursie de neuitat, pe care vreau sa o impartasesc acum si cu voi.

Asadar, fellas, enjoy !


Somnorosi, ne-am intalnit in fata liceului pe la 8:30, ne-am suit in autocar si am pornit spre orasul nostru favorit, Brasov. Desi ochii aproape ni se inchideau, asta nu ne-a impiedicat sa ne distram- am cantat, am dansat si, inevitabil, am murit de ras.

 

Odata ce am ajuns, am inceput sa exploram orasul caruia intotdeauna ii gasim 100 de alte motive pentru care il adoram, desi l-am vizitat cu totii de nenumarate ori. Am avut si un super noroc de a prinde o vreme excelenta, cu un cer absolut fantastic.

DSC_9064

Anastasiei i-a venit ideea sa ne cumparam aparate de unica folosinta, ceva ce eu, personal, nu credeam ca mai exista pe piata. Chiar in fata restaurantului unde am mancat era un magazin Fujifilm, asa ca am dat buzna si ne-am cumparat fiecare cate unul. Chiar recomand sa faceti si voi asta cand sunteti intr-o excursie sau mergeti undeva interesant intr-o zi pentru ca nu numai ca e o amintire frumoasa, dar mi se pare chiar cool ideea de a merge sa developezi poze, mai ales in ziua de azi cand totul e digital. In plus de asta, ai un numar limitat de poze pe care le poti face, asa ca alegeti cu grija ce fotografiati!

Brasovul e intotdeauna o bucurie- cladiri colorate, strazi incarcate, vibe primitor si vintage, magazine mici, standuri cu bratari si magneti, artisti de strada deosebit de talentati.

Eu si Bogdan chiar ne doream de ceva timp sa ajungem prin Brasov si sa exploram, asadar am profitat la maximum de fiecare secunda.

Nu aveam cum sa nu includ unul dintre aspectele mele preferate ale Brasovului- restaurantele. De data aceasta, am mers in localuri in care nu mai fusesem pana acum- “La Republique” unde am mancat, ca fetele, clatite cu cocos, ciocolata sau fructe de padure si la”Pizza Strega” unde ne-am delectat cu o pizza Prosciutto e funghi excelenta , la un pret foarte bun.

Am descoperit si GlazeHaze- o donuterie absolut G-E-N-I-A-L-A, cum vezi doar prin filmele/ serialele americane de prin ’80-’90. De la decor, ambalaje pana la gogosile glazurate, recomand cu cea mai mare caldura sa mergeti acolo cand mai sunteti prin Brasov, va promit ca imi veti multumi. Cel mai mult mie mi-au placut cea cu bubblegum, cea cu cafea si cea cu cocos (acum iar mi s-a facut pofta 🙂 ).

Am hoinarit si prin  Cetatea Fagarasului, unde am facut multe poze, am inventat tot felul de glume ciudate (kudos to Boggy & Bendy) si am jucat fotbal (mai mult baietii, ce-i drept).

A fost, ca intotdeauna cand suntem cu totii, un weekend genial, plin de glume, rasete, nopti tarzii si mancare buna. Abia asteptam sa vedem ce ne aduce urmatoarea escapada 9U1 ❤ !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s