Summer ’16 Diary – Turkey Getaway

Guess who’s back? Am revenit dupa o saptamana petrecuta in paradis cu a doua postare  in “Summer ’16 Diary”! Au fost 7 zile pline de relaxare, aventuri, experiente noi, soare, mare, zambete, nopti tarzii si muuulte poze.

Fasten your seatbelts!


V-am pregatit  un nou montaj video, iar de data aceasta e de 1000 de ori mai misto! Eu zic ca 13 ore de munca au meritat si sper sa va placa si voua! 


 

Getaway Highlights

1. Parasailing

Probabil unul dintre cele mai memorabile momente ale acestui getaway a fost sesiunea de parasailing. E o experienta absolut minunata si chiar va recomand din inima s-o incercati si voi cu prima ocazie, fiindca sentimentul pe care il ai acolo, sus, sus, e greu de descris in cuvinte!

 

2. Rafting

Am facut-o si pe asta! Raftingul e o alta nebunie pe care vi-o recomand pentru adrenalina, privelisti si team work(out)!

 

3. Apusurile

Toti prietenii mei stiu ca am o mare obsesie pentru cer, in special la apus, iar la mare acestea se vad in toata splendoarea lor!

4. Marea, marea si iar marea!

 

5. Acele detalii si momente

 

Sights: Belek- Sherwood Dreams Resort; Kekova;

One thought on “Summer ’16 Diary – Turkey Getaway

  1. Foarte frumoase fetele și tot Ioana Dragă !!!😃😃😃 Dar dacă Tu ai filmat pe tine cine te-a filmat ? Dar pe voi pe amândouă deodată… !? Mă bucur că ați scăpat că sunteți OK pentru că v-ați simțit Minunat… și Că Toate Sunt Toate Bune !!! Mulțumim…. !😃😃😃😃😃😃😃

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s