Untold looks now being told

De fost, am fost la Untold, dar important e si CUM am fost! Am vazut acest festival minunat si ca pe o oportunitate de a fi super creativa cu tinutele mele, asadar, in postarea de azi, am sa va prezint cele 4 tinute pe care le-am purtat la Untold. Eu zic ca sunt inedite si sper sa va inspire si pentru urmatoarele festivaluri!

Let’s start storytelling!


Day 1

Pentru prima zi am ales un outfit confortabil, dar super exotic si diferit. Cine a zis ca salvarii se potrivesc doar in Vama? I-am combinat cu un crop top simplu, dar feminin si cu niste sandale de tip lace-up pe care le am legat in jurul gleznei. Eu zic ca e festival approved!

Fiindca outfitul era alb-negru, am adaugat o pata de culoare cu un ruj visiniu si niste accesorii colorate. Ca sa evidentiez exoticul look-ului, am adaugat si un face gem in mijlocul fruntii si niste flash tattoos. Parul l-am prins in doua cocuri impletite la spate ca sa imi evidentiez fata. 


Day 2

Tinuta asta a fost clar preferata mea, fiindca e compusa dintr-un amalgam de stiluri si chiar simt ca ma caracterizeaza. Am avut un noroc incredibil de a avea doua articole de aceeasi culoare in dulap, care in combinatie cu niste tocuri ar merge si de o seara in oras. Dar, pentru ca am vrut sa “festivalizez” outfit-ul, am adaugat niste accesorii- un batic negru in jurul gatului, o curea neagra in jurul pantalonilor si cateva bratari si inele colorate. 

In aceasta zi make-up-ul: un soft rose gold smokey eye ft. nude lips. Parul l-am prins in  “space buns”, dar, sa fiu sincera, avand in vedere ca-mi place sa dansez, nu stiu daca acest hairstyle a fost chiar cea mai buna alegere (la sfarsitul serii aratam ca si cum imi prinsese sora mea de 1 an parul).


Day 3

Cica rochiile nu sunt comode si nu pot fi purtate la festival. Am gasit rochia asta undeva prin dulap si m-am gandit sa o fac festival approved. Am luat o foarfeca, am masurat ochiometric si am taiat repede repejor o crapatura. Am adaugat o curea, pentru a-mi evidentia talia, niste sandale aurii tip “lace up” in jurul gleznei, multe, multe, multe flash tattoos si m-am transformat intr-o zeita grecoaica (suna mai bine in engleza). In fine, v-ati prins voi.

Machiajul a fost un soft brown smokey cu o pata de albastru pe linia  genelor inferioare si un strop de sclipici pe pometi. Piesa de rezistenta a fost, evident, headchain-ul care ofera un plus de exotism look-ului. 


Day 4

 Am pastrat tinuta aceasta pentru a patra zi, fiindca stiam ca avea sa fie cea mai plina de concerte si, evident, multa zbenguiala. E all denim, deci confortabila, chic si trendy. Ca sa adaug ceva diferit tinutei, am optat pentru o bandana bleumarin cu model floral si cateva bratari.

Make-up-ul din ultima zi a fost clar preferatul meu pentru ca e all about the glitter. Am optat pentru un double eyeliner (mi-a reusit cu mult noroc si concentrare), a doua linie fiind facuta tot cu sclipiciul de pe obraji. 


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s