His Vision- introducing Vizi

Hello, hello! Sunt foarte incantata sa va prezint azi o noua sectiune pe blog!  His Vision va fi locul unde, din cand in cand, veti avea parte si de articole dintr-o perspectiva masculina.

Azi veti face cunostinta cu Vizi (Andrei Vizireanu), unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, pe care sunt sigura ca-l veti indragi si cu care va veti amuza, fiindca e o persoana inteligenta, creativa, “colorata” si cu un simt al umorului foarte dezvoltat (uneori folosit si cand nu trebuie, haha). Dar mai bine il las pe el sa se prezinte.

*passes mic*


In noua mea casa am dormit 6 nopti, desi ne-am mutat de cateva luni. Camera mea arata ca dupa un frat party, si am zis ca e timpul (nu sa ma casatoresc, stati chill single girls “dying”to meet me) sa despachetez. Gasesc intr-o cutie o revista veche de la scoala, in care scrisesem un articol (ceva pueril la vremea aia, dar tot amuzant). Mi-a fost clar din prima secunda ca mi-era dor sa impartasesc cu altii ce imi trecea mie prin minte, si s-a aprins beculetul ala de deasupra capului, lucru ce se intampla doar cand:

A. ai cea mai idioata idee ever,de regula cand esti cu prietenii (always go for it, nici macar nu glumesc)

B. ai o idee de geniu si te intrebi cum de nu ti-a venit pana acum

In cazul asta a fost varianta B. Hmm… oare pe cine stiu eu si are un blog… ?
Voi deja o stiti pe Yoyo, insa nu ati avut ocazia sa o cunoasteti prin viziunea altcuiva: a mea. O cunosc pe Yoyo de mai bine de 10 ani (feel old yet?). Mi-e foarte greu sa gasesc un anumit moment in care ne-am imprietenit, de fapt mi- e imposibil. Acum ceva vreme apaream alaturi de ea la televizor in fiecare saptamana, la “Televiziunea Copiilor” (http://www.tvmania.ro/„televiziunea-copiilor”-o-emisiune-cu-si-pentru-cei-mici-44529.html). Yoyo il intervieva pe Nick Vujicic, in timp ce eu prezentam stirile. Socant, right?

televiziunea-copiilor

Mergeam la scoala impreuna, la orele de teatru, la film (e.g TFIOS- Yoyo ma ura atat de tare, another story for another time), in tabere, la seratele de Craciun, am prezentat petrecerea de Halloween impreuna, mergeam si mergem la concursuri de Public Speaking, facem getaway – uri (Campina Getaway- https://www.youtube.com/watch?v=VK3K3mV9D1s ) si iesim cat se poate de des. Yoyo imi este rival si prieten, ne incurajam si ne ambitionam reciproc, inca de cand eram mici. Pot sa spun ca ne stim din totdeauna (de pe vremea cand nu i se spunea Yoyo, yep, a existat si o astfel de vreme). De-alungul timpului am avut ocazia sa o cunosc in adevaratul sens al cuvantului si am ajuns sa o vad ca pe o tipa inteligenta, frumoasa, determinata si pasionata.

10349070_855578241132983_9087316816386101115_n

Public Speaking – 2015 vs 2016 🙂

 

2016-09-08-photo-00000376

Cine sunt eu? Sunt Vizi, invat la LTSEB(  “Liceul Teoretic Scoala Europeana Bucuresti” ), iubesc teatrul, filmul si fotografia, imi place sa calatoresc, sa rad si sa vorbesc:cu prietenii, in fata oamenilor, singur (not that creepy, right?). Ma implic in (prea) multe proiecte si activitati pentru ca am multe pasiuni si o viata plina. Plina de bucurii, emotii, vise&visuri, exista visi? Nu cred, doar Vizi (hehe). Oh, si sunt putin egocentric. Da numa’ putin, promit!

 

 

 

 

 

 

 

Bun, dar ce caut eu pe yoyosvision.com? Ei bine, planuiesc sa va arat lumea (si) prin ochii mei. Cum stiu ca si destul de multi baieti ii citesc blog-ul (da, inclusiv postarile cu fashion si make-up, nu incerca sa o ascunzi), m-am gandit ca ar fi misto sa existe, din cand in cand, si o perspectiva masculina pe aici. Zis si facut: i-am propus lui Yoyo ideea mea & the rest is history.

Asadar, vorba lui Yoyo, stay tuned, exciting things are coming!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s